Yeni mesaj yok Browserlar
3 Mesaj
3 Konu
Son mesaj Gönderen: memoliguler
TABİM UZAKTAN BAĞLANTI P...
Ekim 04, 2011, 06:00:51 ÖS
Yeni mesaj yok Yardımcı Programlar
15 Mesaj
14 Konu
Son mesaj Gönderen: tabim_hatice
SHOW MY PC YENİ LİNK!!!
Eylül 16, 2010, 04:12:38 ÖS
Yeni mesaj yok Şeffaf Yönetim
Şeffaf Yönetim apartman, site, rezidans, toplu konut, AVM veya entegre tesis yönetimleri ile sakinleri arasında köprü görevi gören online site yönetimi yazılımıdır.
0 Mesaj
0 Konu
Yeni mesaj yok TabimNet Genel Muhasebe e-defter
Web tabanlı genel muhasebe programımızla Tahsil, Tediye ve Mahsup fişlerini girebilir, tek düzen hesap planı veya kendi tanımlayacağınız hesap planını oluşturabilir, oluşturduğunuz hesap planındaki hesapların bütçe ve stok takibini yapabilirsiniz. Tabim e-Defter çözümü ile Yevmiye Defteri ve Defter-i Kebir belgelerini, Gelir İdaresi Daire Başkanlığı'nın belirlediği standartlara uygun olarak hazırlayıp GİB'e gönderilebilirsiniz. Ofisinizde yer kaplayan defterlerin, elektronik ortamda kolayca ve maliyetsiz olarak tutulmasını sağlar.
0 Mesaj
0 Konu
Yeni mesaj yok TabimNet Bordro ve Personel Takip
Web tabanlı bordro programımızda Personel ücretlerini aylık, günlük ve saatlik olarak girebilir, netten brüte veya brütten nete hesaplatma yaptırabilirsiniz. Personel kimlik bilgilerini, bilgi kartlarını, SSK bilgilerini, maaş bilgilerini, aile bilgilerini ve eski işyeri bilgilerini girebilirsiniz. Vizite kağıtları, işe giriş/ayrılma bildirgelerini alabilirsiniz. Toplu puantaj işlemleri, kıdem ihbar tazminatı, toplu özel gider indirimi yansıtma, toplu maaş tahakkuk etme ve toplu maaş onaylama işlemlerini yapabilirsiniz. Maaş bordroları listeleri, ücret pusulası, eksik gün bildirim formu, aylık ssk bordrosu, Ek1, Ek2 gibi listelerinizi alabiliriniz. Bordro şirketleri ve müşavirlik için toplu bordro oluşturabilir, bordro listeleri hazırlayabilir, bildirim ve listeler alabilir, toplu maaş değişikliği yapabilir ve toplu işten çıkartma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.
Moderatör: mahir
0 Mesaj
0 Konu
Yeni mesaj yok TabimNet Ön Muhasebe e-fatura
Müşteri, satıcı ve diğer üçüncü şahısları, çeşitli işlem türlerine göre güncel olarak takip edebilir, alış, satış faturaları ve irsaliyeleri girilebilir, bunlara bağlı olarak nakit tahsilat, ödeme, çek, senet ve kredi kartı ile tahsilat ve ödeme işlemlerini yapılabilirsiniz. Stok, sipariş ve teklif işlemleri yapılabilir, bunlara bağlı olarak kullanıcı tanımlı raporlar alabilirsiniz. Yapılan finansman hareketlerinin muhasebe entegrasyonu yapılabilirsiniz. E-faturaya kullanıcıları e-fatura modülünü alarak program değiştirmeden e-faturaya geçebilirler.
Moderatör: mahir
2 Mesaj
1 Konu
Son mesaj Gönderen: mahir
Ynt: Borç ve Alacak devi...
Mart 27, 2019, 04:09:09 ÖS
Yeni mesaj yok Bor_S Personel Ücret Bordrosu
Tek tuşla E-Bildirgeyi otomatik gönderme, Personel avans takibi ve bordroya yansıtılması, Bölümler arası personel kopyalama, T.C. kimlik no doğrulama, Muhasebe entegrasyonu, Puantajda eksik gün kontrolü, Ay içerisinde birden fazla bordro, oluşturabilme, İnternetten otomatik güncelleme, (SSK ve Vergi Parametreleri), İşgücü çizelgesi, Firma çalışma dönemi 1-31 ve 14-15 olarak kullanılabilir, Liste ve raporları PDF, Excel ve Word formatına aktarma, Liste ve raporları Mail olarak gönderebilme, Toplu personel işlemleri, Personel kimlik kartı basımı, SSK gün ve kesintiler listesi, Kullanıcı tanımlı liste ve raporlar, Personel izin hakları ve izin kullanım bilgilerinin takibi, Tatil günleri tanımlama, Kullanıcı ve yetki tanımlama, Otomatik izin hakkı oluşturma, Mesaj kütüğü (Program içerisinde verilen mesajların takibi), Kullanıcı giriş ve çıkış bilgilerinin takibi, Firma bazında yetki tanımla, SQL veri tabanı güvenliği…
76 Mesaj
42 Konu
Son mesaj Gönderen: mahir
Nace Kodu Güncellemesi
Eylül 15, 2012, 10:19:05 ÖÖ
Yeni mesaj yok Bordro ve Personel Takip Programı
Personel ücretlerini aylık, günlük ve saatlik olarak girebilir, netten brüte veya brütten nete hesaplatma yaptırabilirsiniz. Personel kimlik bilgilerini, bilgi kartlarını, SSK bilgilerini, maaş bilgilerini, aile bilgilerini ve eski işyeri bilgilerini girebilirsiniz. Vizite kağıtları, işe giriş/ayrılma bildirgelerini alabilirsiniz. Toplu puantaj işlemleri, kıdem ihbar tazminatı, toplu özel gider indirimi yansıtma, toplu maaş tahakkuk etme ve toplu maaş onaylama işlemlerini yapabilirsiniz. Maaş bordroları listeleri, ücret pusulası, eksik gün bildirim formu, aylık ssk bordrosu, Ek1, Ek2 gibi listelerinizi alabiliriniz. Bordro şirketleri ve müşavirlik için toplu bordro oluşturabilir, bordro listeleri hazırlayabilir, bildirim ve listeler alabilir, toplu maaş değişikliği yapabilir ve toplu işten çıkartma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.
5 Mesaj
2 Konu
Son mesaj Gönderen: mahir
TAŞINDI: Win7 Sunucu Fir...
Temmuz 09, 2010, 09:04:14 ÖÖ
Yeni mesaj yok Genel Muhasebe Programı
Tahsil, Tediye ve Mahsup fişlerini girebilir, yansıtma, açılış ve kapanış fişlerini otomatik olarak sisteme düzenletebilirsiniz. Tek düzen hesap planına bağlı kalarak kendi tanımlayacağız hesap planını oluşturabilirsiniz. İlgili hesaplar için bütçe, stok, adres vb bilgileri girebilirsiniz. Sistemden girilen muhasebe fişlerine bağlı olarak Yevmiye Defteri, Defter-i Kebir, Kasa Defteri, Muavin Defteri dökümlerini alabilirsiniz. Yine girdiğiniz muhasebe fişlerine bağlı olarak Mizan, Bütçe Analizi, Özet Gelir Tablosu, Ayrıntılı Gelir Tablosu, Özet Bilanço, Ayrıntılı Bilanço, Satışların Maliyet Tablosu, Fon Akım Tablosu, Nakit Akım Tablosu ve Kar Dağılım Tablosu gibi mali tablolar ile Stok ve Hesap Envanteri dökümlerini alabilirsiniz.
50 Mesaj
23 Konu
Son mesaj Gönderen: mahir
Ynt: xml parse eror hata...
Ağustos 23, 2013, 10:52:36 ÖÖ
Yeni mesaj yok Cari-Kasa-Banka Takip Programı
Müşterilerinizin borç, alacaklarını takip edebilir, kasa ve banka durumlarınızı görebilir, raporlarınızı alabilir, günlük döviz kurlarınızı alır, ajandanız olur ve önemli işlerinizi asla unutmaz ve size hatırlatır.
10 Mesaj
8 Konu
Son mesaj Gönderen: mahir
Ynt: cari kart'a girilen...
Ocak 11, 2009, 01:40:49 ÖÖ
Yeni mesaj yok Sabit Kıymetler Programı
Firmaların bünyesinde bulundurdukları sabit kıymet bilgilerinin girilip, amortisman yeniden değerleme, bölümler arası transfer, satış ve sayım işlemlerini rahatlıkla takip edebilir, girilen bilgiler doğrultusunda liste ve dökümlerinizi alabilirsiniz. Firma parametrelerini genel veya her firma için özel tanımlayabilirsiniz. Program bağımsız çalışabileceği gibi Tabim Muhasebe programı ile entegre çalışabilir.
0 Mesaj
0 Konu
Yeni mesaj yok Kooperatif Programı
Belirlenen ödeme planı ve ay sonu kontrolüne göre sistem otomatik olarak ortakların gecikme cezalarını uygular ve ödemelerine ilişkin raporlarını normal ve detaylı olarak hazırlar. Kooperatif programı Ortakların ödeme girişlerinin tek tek ya da toplu olarak yapılmasına imkan tanır. Ortaklıktan çıkarma ya da ortaklığı devir ettirme işlemlerini, sistem "ortaklara ortaklıktan çıkan ve devir eden" olarak ayrı ayrı dosyalar açarak tüm bilgilerini muhafaza eder. Ortaklara gönderilecek olan ihtarname, mektup, tebligat, sirkü vb. yazılarını zarfsız ve matbu olarak ilgili ortakların raporlarıyla birlikte yazıcıdan alınabilmesini ve Pdf, Xls, Doc türlerinde veri aktarımı sağlar. Bilgiyi girerken yapabileceğiniz bütün hatalar sistem tarafından bilgi giriş anında kontrol edilerek yanlış bir kayıt girmeniz önlenir. Daha önce yazmış olduğunuz kayıtları silebilir, değiştirilebilir ve bu kayıtların dökümünü yazıcıdan alabilirsiniz. Yapı Kooperatifi Programını Tabim Genel Muhasebe Programıyla Entegre çalıştırabilirsiniz.
8 Mesaj
8 Konu
Son mesaj Gönderen: MEHMETALI
WİNDOWS 7 DEVİR İŞLEMİ U...
Aralık 25, 2010, 03:34:46 ÖS
Yeni mesaj yok Dernek Programı
Dernek programı ile üyelik bilgileri, kimlik bilgileri adres bilgileri, eğitim durumları takibi, çalıştıkları kurum takibi yapabilir ve üye raporlarını alabilir, kimlik kartı dökebilirsiniz. Üye aidat takibi, cari hesap dökümleri, ödenmeyen aidatların üye bazında takibi, kredi ve burs takibi yapabilir ve üyelerin genel durum raporlarını alabilirsiniz. Dernek karar defteri, gelen evrak ve giden evrak takibi, demirbaş takibi yapabilir rapor ve dökümlerini alabilirsiniz. Dernek otomasyonu ile üyelikten çıkarabilir ve çıkan üyeleri ayrı bir veri tabanında tutabilirsiniz. Dernek gelir gider takibi yapabilir, günlük kasa takibi yapabilir ve dökümlerini alabilirsiniz. Borçların, tahsilatların, gecikme cezalarının, gelir giderlerin muhasebe entegrasyonunu Tabim Muhasebe Programı ile yapabilirsiniz. Şablon tanımlanarak üyelerin bakiyelerini, kutlamalar ve kurul davetlerini Sms olarak gönderebilirsiniz
2 Mesaj
2 Konu
Son mesaj Gönderen: serhat
Üye Takip Programı Denem...
Mart 26, 2008, 03:31:07 ÖS
Yeni mesaj yok Site Programı
Kiracı, ev sahibi bilgilerini ayrı takip edebilir, dairelerin genel durum takibini yapabilir, gecikme cezası hesaplamaları ile istenilen ayların faiz sonuçlarını alabilirsiniz. Tahsilatlarda makbuz dökümü alabilirsiniz. Site programı ile Elektrik, Su vb. sayaç borç takibi yapabilir, raporlarını alabilir ve günlük kasa raporu tutabilirsiniz. İşletme defteri niteliğinde Gelir – Gider takibi yapabilir ve dökümlerini alabilirsiniz. Borçların, tahsilatların, faizlerin, sair borç alacakların Muhasebe entegrasyonunu Tabim Muhasebe Programı ile yapabilirsiniz.Tüm raporların Excel, Word, Pdf ’e aktarımını yapabilirsiniz. Şablon tanımlanarak üyelerin bakiyelerini, kutlamalar ve kurul davetlerini Sms olarak gönderebilirsiniz. Site programı ile meskenden çıkarabilir ve çıkan meslek bilgilerini veri tabanında tutabilirsiniz.
7 Mesaj
7 Konu
Son mesaj Gönderen: osman_liman@ismmmo.org.tr
Devir Kasa Girişi
Şubat 25, 2011, 05:56:07 ÖS
Yeni mesaj yok Sürücü Kursu Otomasyonu
Sürücü kurslarının kursiyer, sınav, muhasebe, idari işlemlerini ve personel işlemlerini bilgisayar ortamında takip edebilir, tüm evrak ve optik formların çıktılarını, istatistik raporlarını, adres etiket dökümlerini, kullanıcı tanımlı raporları ve ayarlanabilir matbu formların çıktılarını alabilirsiniz.
15 Mesaj
14 Konu
Son mesaj Gönderen: salihefe
EKRAN BOYUTU KÜÇÜK
Şubat 12, 2010, 10:20:28 ÖÖ
Yeni mesaj yok Dershane Otomasyonu
Kursiyerlerin kayıt işlemlerini, ödeme işlemlerini, sınav işlemlerini, ders programlarını, yoklama çizelgelerini takip edebilirisiniz. Sınav listeleri oluşturabilirsiniz. Optik okuyucu ile okutulan sınav sonuçlarını programa aktarabilir ve bunlarla ilgili her türlü sınav sonuç çıktılarını veya istatistiklerini alabilirsiniz. Kursun gelir ve giderlerini takip edebilirsiniz. Personel kartlarını girip personelin avans ve maaş ödemelerini takip edebilirsiniz. Genel istatistik, sınav istatistiği, kişilik meslek envanteri (Kişilerin hangi konulara daha eğimli olduklarının anlaşılmasını sağlayan 230 soruluk test) alabilirsiniz.
8 Mesaj
4 Konu
Son mesaj Gönderen: salihcan
Ynt: Sınav Puanlarının o...
Ekim 28, 2008, 11:42:22 ÖS
Yeni mesaj yok Kurs Otomasyonu
Kursların öğrenci işlemleri, muhasebe işlemleri, ders programları, yoklama takibi, öğretmen takibini yapar. Tüm evrak , istatistik raporları, adres etiket dökümleri, kullanıcı tanımlı raporlar ve ayarlanabilir matbu formların çıktıları alınabilir.
0 Mesaj
0 Konu
Yeni mesaj yok SMS Programı
1 Mesaj
1 Konu
Son mesaj Gönderen: burak
SMS PROGRAMI HAKKINDA
Mart 22, 2008, 04:42:11 ÖS

* Tabim Forum ; Destek Hizmetleri - Bilgiler
Forum İstatistikleri
Forum İstatistikleri 202 Mesaj 129 Konu Gönderen: 1567 Üye. Son üye: sekerisverensend
Son mesaj: "Ynt: Borç ve Alacak devi..." ( Mart 27, 2019, 04:09:09 ÖS )
En son gönderilen mesajları göster
Online Üyeler
Online Üyeler 4 Ziyaretçi, 0 Üye

Bugün En Çok Online: 7. En Çok Online: 261 (Ocak 11, 2023, 08:12:34 ÖS)
Giriş Yap (Şifremi Unuttum)
Giriş Yap